Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Në fokus

news banner
Kryesuesi i KPK-së, Jetish Maloku, priti në takim Ambasadorin e Norvegjisë, Jens Erik Grøndahl

Prishtinë, 26 nëntor 2021 – Kryesuesi i KPK-së, Jetish Maloku, ka pritur në takim Ambasadorin e Norvegjisë në Kosovë, ...

Lexo më shumë
news banner
Mbahet punëtori për prezantimin e Draftrregullores për organizmin e brendshëm dhe funksionimin e Prokurorit të Shtetit

Prishtinë, 25 nëntor 2021 – KPK-ja, e mbështetur nga Programi i BE-së për Sektorin e Drejtësisë ...

Lexo më shumë
news banner
EULEX-i dhuron pajisje teknologjike për sistemin prokurorial

Prishtinë, 24 nëntor 2021 – Misioni i Bashkimit Evropian për Sundim të Ligjit në Kosovë, EULEX, sot ka dhuruar ...

Lexo më shumë

Lajme

image
Kryesuesi Maloku takohet me ekspertët e Projektit EUKOJUST

Prishtinë, 24 nëntor 2021 – Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të ...

Lexo më shumë
image
Mbahet takimi i radhës i Komisionit për Administrimin e Prokurorive

Prishtinë, 24 nëntor 2021 – Komisioni për Administrimin e Prokurorive, ...

Lexo më shumë

Fotogaleria

Videogaleria