Lajmet - Kpk | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

DEKLARATË E KËSHILLIT PROKURORIAL TË KOSOVËS
DEKLARATË E KËSHILLIT PROKURORIAL TË KOSOVËS

Prishtinë, 29 qershor 2022 – Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK), ...

Lexo më shumë
Reagim i përbashkët i KGJK-së dhe KPK-së
Reagim i përbashkët i KGJK-së dhe KPK-së

Prishtinë, 27 qershor 2022 - Këshilli Gjyqësor i Kosovë...

Lexo më shumë
DEKLARATË E KËSHILLIT PROKURORIAL TË KOSOVËS
DEKLARATË E KËSHILLIT PROKURORIAL TË KOSOVËS

Prishtinë, 23 qershor 2022 – Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK), ...

Lexo më shumë
Diskutohet për përmirësimin e trajtimit të rasteve të dhunës gjinore
Diskutohet për përmirësimin e trajtimit të rasteve të dhunës gjinore

Prishtinë, 22 qershor 2022 -  Në kuadër të zbatimit ...

Lexo më shumë
Miratohet shpallja e konkursit për njëzet e dy prokurorë të rinj të Shtetit
Miratohet shpallja e konkursit për njëzet e dy prokurorë të rinj të Shtetit

Prishtinë, 17 qershor 2022 – Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK), ...

Lexo më shumë