Ballina | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
Home Banner
left stars
right stars
Left Logo Right Logo

Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës

Në fokus

news banner
NJOFTIM NGA ZYRA E KRYEPROKURORIT TË SHTETIT

Prishtinë, 1 korrik 2022 – Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit, nëpërmjet këtij njoftimi për media, shpreh reagimin lidhur me shkrimin e publikuar në mediumin online, Paparaci.com, k...

Lexo më shumë
news banner
Mbahet takim për prezantimin e Rregullores për Menaxhimin e Lëndëve përmes Sistemit Elektronik

Prishtinë, 29  qershor 2022 -  Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK), në bashkëpunim me projektin britanik, EUKOJUST, mbajti një takim dyditor për prezantimin e Rregullore...

Lexo më shumë
news banner
Aktakuzë kundër dy zyrtarëve policor për keqtrajtim gjatë ushtrimit të detyrës zyrtare ose autorizimeve publike dhe lëndim të lehtë trupor

Prishtinë, 30 qershor 2022– Prokuroria Themelore në Prishtinë, njofton opinionin publik se Prokurori i Shtetit, pas zhvillimit të hetimeve, mbledhjes dhe analizimit të provave, ka ngri...

Lexo më shumë

Lajme

news banner
Ushtruesi i Detyrës së Kryeprokurorit të Shtetit u prit në takim nga Ministrja e Drejtësisë

Prishtinë, 29 qershor 2022 – Ushtruesi i Detyrës së Kryeprokurorit t&...

Lexo më shumë
news banner
DEKLARATË E KËSHILLIT PROKURORIAL TË KOSOVËS

Prishtinë, 29 qershor 2022 – Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK), de...

Lexo më shumë

Të gjitha lajmet:

KPK PSH
Raporti 24h i Prokurorit të Shtetit
Raporti 24 orësh

Prishtinë, 01 Korrik 2022– Prokurori i Shtetit ju njofton ...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 30 Qershor 2022– Prokurori i Shtetit ju njofton ...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 29 Qershor 2022– Prokurori i Shtetit ju njofton ...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 28 qershor 2022  – Prokurori i Shtetit njofton ...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 27 qershor 2022  – Prokurori i Shtetit njofton ...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 26 qershor 2022  – Prokurori i Shtetit njofton ...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 25 qershor 2022  – Prokurori i Shtetit njofton ...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 24 qershor 2022  – Prokurori i Shtetit njofton ...

Shiko të gjitha raportet

Dokumente dhe publikime

Legjislacioni
Legjislacioni
Vendime
Vendime
Dokumente strategjike
Dokumente strategjike
Plane të punës
Plane të punës
Partnerët
Partnerët
Raporte
Raporte
Etika profesionale
Etika profesionale

Fotogaleria

Videogaleria