Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Në fokus

Njoftim për media nga Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit
Njoftim për media nga Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit

Prishtinë, 26 nëntor 2021 – Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit, njofton se Kryeprokurori i Prokurorisë Speciale dhe Kryeprokurori ...

Lexo më shumë
Identifikohet edhe një laborator për përpunimin e substancave narkotike dhe sekuestrohen 179 bimë të llojit kanabis
Identifikohet edhe një laborator për përpunimin e substancave narkotike dhe sekuestrohen 179 bimë të llojit kanabis

Prishtinë, 25 nëntor 2021– Prokuroria Themelore në Prishtinë-Departamenti i Krimeve të&...

Lexo më shumë
Aktakuzë për mos deklarim të pasurisë
Aktakuzë për mos deklarim të pasurisë

Prizren, 25 nëntor 2021 - Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Përgjithshëm, ka ngritur aktakuzë kund&...

Lexo më shumë

Lajme

Njoftim për media nga Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit
Njoftim për media nga Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit

Prishtinë, 26 nëntor 2021 – Zyra e Kryeprokurorit të ...

Lexo më shumë
Aktakuzë për mos deklarim të pasurisë
Aktakuzë për mos deklarim të pasurisë

Prizren, 25 nëntor 2021 - Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti ...

Lexo më shumë
Raporti 24h i Prokurorit të Shtetit
Raporti 24 orësh

Prishtinë, 26 nëntor 2021 – Prokurori i Shtetit ...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 25 nëntor 2021 – Prokurori i Shtetit ...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 24 nëntor 2021 – Prokurori i Shtetit ...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 23 nëntor 2021 – Prokurori i Shtetit ...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 22 nëntor 2021 – Prokurori i Shtetit ...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 21 nëntor 2021 – Prokurori i Shtetit ...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 20 nëntor 2021 – Prokurori i Shtetit ...

Raporti 24 orësh

Prishtinë, 19 nëntor 2021 – Prokurori i Shtetit ...

Shiko të gjitha raportet
Sqarim për Media

Prishtinë, 12 shtator 2020 - Zyra e Kryeprokurorit t&...

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi priti në takim Ambasadorin e ri të Zvicrës, Thomas Kolly

Prishtinë, 30 shtator 2020 – Kryeprokurori i Shtetit, Aleksand&...

Kryeprokurori i Shtetit vizitoi Prokurorinë Themelore në Gjakovë

Gjakovë, 24 qershor 2020 – Kryeprokurori i Shtetit, Aleksand&...

Shiko të gjitha aktivitetet
Prokuroria Speciale shënjestron një rast të ri për tregti të ndaluar dhe shpëlarje të parave

Prishtinë, 23 tetor 2020 – Kryeprokurori i Prokurorisë Speciale ...

Aktakuzë për tregti të ndaluar  dhe shpëlarje të parave

Prishtinë, 23 tetor 2020 – Prokuroria Speciale e Republikë...

Aktakuzë për përvetësimi në detyrë dhe hyrje në sistemet kompjuterike

Prishtinë, 07 tetor 2020 – Prokuroria Speciale e Republikë...

Njoftim për media nga Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës

Prishtinë, 11 shtator 2020 – Prokuroria Speciale e Republikë...

Aktakuzë për vepra penale që ndërlidhen me krim të organizuar

Prishtinë, 07 korrik 2020 – Prokuroria Speciale e Republikë...

Shiko të gjitha aktivitetet
Aktakuzë për mos deklarim të pasurisë

Prizren, 25 nëntor 2021 - Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti ...

Aktakuzë për vrasje të rëndë

Gjakovë, 24 nëntor  2021 –Prokuroria Themelore në ...

Aktakuzë për marrje të ryshfetit

Prizren, 24 nëntor 2021 - Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti ...

Aktakuzë për keqtrajtim gjatë ushtrimit të detyrës zyrtare

Gjilan, 24 Nëntor 2021 – Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti ...

NJOFTIM NGA PROKURORIA THEMELORE NË PRISHTINË

Prishtinë, 24 nëntor 2021– Prokuroria Themelore në Prishtin&...

Kërkohet paraburgim ndaj një personi për keqpërdorim dhe mashtrim në prokurim publik

Gjilan, 23 Nëntor 2021– Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti ...

Ndalohet një person për keqpërdorim dhe mashtrim në prokurim publik

Gjilan, 22 Nëntor 2021– Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti ...

Aktakuzë kundër pesë personave për fajde detyrim e mashtrim

Prishtinë, 20 nëntor 2021– Prokuroria ...

Shiko të gjitha aktivitetet
Maj 2021

19/07/2021

Dhjetor 2020

03/02/2021

Nentor 2020

23/12/2020

Tetor 2020

26/11/2020

Shtator 2020

29/10/2020

Gusht 2020

25/09/2020

Shiko të gjitha buletinet

Foto Galeria

Video Galeria