Ballina | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
Home Banner
left stars
right stars
Left Logo Right Logo

Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës

Në fokus

news banner
Kërkesë për paraburgim ndaj dy të pandehurve lidhur me veprën penale blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikeve, substancave psikotrope dhe analoge

  Gjakovë, 02 Dhjetor 2023 – Prokuroria Themelore në Gjakovë, Departamenti për Krime të Rënda, njofton opinionin publik se ndaj të pandehurve me inicialet B.G...

Lexo më shumë
news banner
KOMUNIKATË E PËRBASHKËT PËR MEDIA NGA PROKURORIA THEMELORE NË PRISHTINË DHE POLICIA E KOSOVËS

   Prishtinë, 1 dhjetor 2023 – Prokuroria Themelore në Prishtinë, njofton opinionin publik se në koordinim me Policinë e Kosovës, në vazhdën e veprimeve hetimore t...

Lexo më shumë
news banner
Mbahet takimi i Grupit të punës për hartimin e draftit të Rregullores së ZMNV-së

Prishtinë, 1 dhjetor 2023 –Pas formimit të Grupit të punës për hartimin e draftit të Rregullores për Zyrën për Mbrojtje dhe Ndihmë Viktimave (ZMNV), sot ësht&e...

Lexo më shumë

Lajme

news banner
KOMUNIKATË E PËRBASHKËT PROKURORI - POLICI

  Prishtinë, më 30 nëntor 2023 -  Lidhur me rastin e grabit...

Lexo më shumë
news banner
U.D. Kryeprokurori i Shtetit mbajti kolegjium me kryeprokurorët e prokurorive

  Prishtinë, 29 Nëntor 2023 – Ushtruesi i Detyrës së Kryep...

Lexo më shumë

Të gjitha lajmet:

KPK PSH
Raporti 24h i Prokurorit të Shtetit
Raporti 24 orësh

  Prishtinë, 04 Dhjetor 2023 – Prokurori i Shtetit njofton ...

Raporti 24 orësh

  Prishtinë, 04 Dhjetor 2023 – Prokurori i Shtetit njofton ...

Raporti 24 orësh

  Prishtinë, 04 Dhjetor 2023 – Prokurori i Shtetit njofton ...

Raporti 24 orësh

  Prishtinë, 01 Dhjetor 2023 – Prokurori i Shtetit njofton ...

Raporti 24 orësh

  Prishtinë, 29 nëntor  2023  – ...

Raporti 24 orësh

  Prishtinë, 28 nëntor 2023– Prokurori i ...

Raporti 24 orësh

  Prishtinë, 27 nëntor 2023  – Prokurori ...

Raporti 24 orësh

  Prishtinë, 26 nëntor 2023  – Prokurori ...

Shiko të gjitha raportet

Dokumente dhe publikime

Legjislacioni
Legjislacioni
Vendime
Vendime
Dokumente strategjike
Dokumente strategjike
Plane të punës
Plane të punës
Partnerët
Partnerët
Raporte
Raporte
Etika profesionale
Etika profesionale

Fotogaleria

Videogaleria