Prokurorit Themelore - Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars
Komunikatë për media
Komunikatë për media

Mediat dhe shoqëria civile ftohen nga Prokuroria e Pejës pë...

Lexo më shumë
Njoftim nga Prokuroria Themelore në Pejë
Njoftim nga Prokuroria Themelore në Pejë

Pejë, 27 tetor 2021 - Prokuroria Themelore në Pejë, njofton opinionin publik lidhur me &...

Lexo më shumë
Prokuroria Themelore e Pejës dhe Gjakovës arrestojnë gjashtë (6) persona për fajde
Prokuroria Themelore e Pejës dhe Gjakovës arrestojnë gjashtë (6) persona për fajde

Pejë/Gjakovë 16.09.2021 – Prokuroria Themelore në Pejë dhe Prokuroria Themelore n&...

Lexo më shumë
Është duke u punuar në ndriçimin e plotë të rrethanave dhe shkaktarëve të vdekjes së qytetarit B.B
Është duke u punuar në ndriçimin e plotë të rrethanave dhe shkaktarëve të vdekjes së qytetarit B.B

Pejë, 15 shtator 2021 – Prokuroria Themelore në Pejë, Departamenti i Krimeve të ...

Lexo më shumë
Ndalohen 7 persona për keqpërdorim të detyrës zyrtare në Komunën e Pejës
Ndalohen 7 persona për keqpërdorim të detyrës zyrtare në Komunën e Pejës

Pejë, 11 gusht 2021 – Prokuroria Themelore në Pejë, njofton opinioni publik se, pas ...

Lexo më shumë
KOMUNIKATË PËR MEDIA
KOMUNIKATË PËR MEDIA

Pejë, 17 korrik 2021 - Prokuroria Themelore në Pejë, njofton opinionin publik se, ...

Lexo më shumë