Prokuroria Themelore Aktivitetet - Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Aktivitetet e Prokurorisë Themelore

Aktakuzë kundër dy zyrtarëve policor për keqtrajtim gjatë ushtrimit të detyrës zyrtare ose autorizimeve publike dhe lëndim të lehtë trupor
Aktakuzë kundër dy zyrtarëve policor për keqtrajtim gjatë ushtrimit të detyrës zyrtare ose autorizimeve publike dhe lëndim të lehtë trupor

Prishtinë, 30 qershor 2022– Prokuroria Themelore në Prishtinë, njofton opinionin publik se Prokurori i Shtetit, ...

Lexo më shumë
Aktakuzë lidhur me rastin e vrasjes së Marigona Osmanit
Aktakuzë lidhur me rastin e vrasjes së Marigona Osmanit

Ferizaj, 28 Qershor 2022 –Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti i Krimeve të Rënda, njofton ...

Lexo më shumë
Ndalohet me urdhër të Prokurorit të Shtetit edhe një person për rastin e mashtrimit të qindra qytetarëve dhe kërkohet paraburgim ndaj të njëjtit
Ndalohet me urdhër të Prokurorit të Shtetit edhe një person për rastin e mashtrimit të qindra qytetarëve dhe kërkohet paraburgim ndaj të njëjtit

Prishtinë, 24 qershor 2022– Prokuroria Themelore në Prishtinë, konkretisht Departamenti i Përgjithshë...

Lexo më shumë
Kërkesë për paraburgim ndaj një personi për veprën penale vrasje e rëndë në tentativë
Kërkesë për paraburgim ndaj një personi për veprën penale vrasje e rëndë në tentativë

Gjakovë, 23 qershor 2022 – Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka kërkuar caktimin e mas&...

Lexo më shumë
AKTAKUZË KUNDËR TRE PERSONAVE PËR VEPRËN PENALE MASHTRIMI
AKTAKUZË KUNDËR TRE PERSONAVE PËR VEPRËN PENALE MASHTRIMI

Prishtinë, 17 qershor 2022 – Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës (PSRK), ka ...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim ndaj dy zyrtarëve policor për keqtrajtim gjatë ushtrimit të detyrës zyrtare ose autorizimeve publike dhe lëndim të lehtë trupor
Kërkohet paraburgim ndaj dy zyrtarëve policor për keqtrajtim gjatë ushtrimit të detyrës zyrtare ose autorizimeve publike dhe lëndim të lehtë trupor

Prishtinë, 17 qershor 2022– Prokuroria Themelore në Prishtinë, njofton opinionin publik se Departamenti i P&...

Lexo më shumë
U.D. Kryeprokurori Kelmendi; Jemi duke punuar që të përmirësohen shërbimet e sistemit prokurorial për të siguruar qasje në drejtësi
U.D. Kryeprokurori Kelmendi; Jemi duke punuar që të përmirësohen shërbimet e sistemit prokurorial për të siguruar qasje në drejtësi

Prishtinë, 16 qershor 2022 – U.D. Kryeprokurori i Shtetit, Besim Kelmendi, ka marrë pjesë n&...

Lexo më shumë
Diskutohet thellimi i bashkëpunimit ndërmjet Prokurorit të Shtetit dhe Agjencisë për Administrimin e Pasurisë së Sekuestruar dhe të Konfiskuar
Diskutohet thellimi i bashkëpunimit ndërmjet Prokurorit të Shtetit dhe Agjencisë për Administrimin e Pasurisë së Sekuestruar dhe të Konfiskuar

Prishtinë, 16 qershor 2022 - U.D. Kryeprokurori i Shtetit, Besim Kelmendi, ka zhvilluar takim pune me p&...

Lexo më shumë