Lajmet - Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Komunikatë për media
Komunikatë për media

Mediat dhe shoqëria civile ftohen nga Prokuroria e Pejës për hartimin  e planit vjetor Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore të Pejës, Agim Kurmehaj , sot ka mbajtur takim me përfaqësuesit e mediave dhe shoqërisë civile, për sugjerimet eventuale nga të njëjtit për luftimin e kriminalitetit për vitin 2022 nga ky institucion. Përfaqësuesit nga mediat e ndryshme në  Kosovë dhe shoqëria civile, gjatë takimit të mbajtur ...

Lexo më shumë