Lajmet - Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Prokurorë nga Prokuroria Themelore në Prishtinë me përfaqësues nga EULEX-i shënojnë Ditën ndërkombëtare për mbrojtjen e klimës
Prokurorë nga Prokuroria Themelore në Prishtinë me përfaqësues nga EULEX-i shënojnë Ditën ndërkombëtare për mbrojtjen e klimës

Prishtinë, 22 tetor 2021– Për nderë të 24 tetorit, Ditës ndërkombëtare për mbrojtjen e klimës, prokurorët e Prokurorisë Themelore në Prishtinë, kanë luajtur një lojë miqësore futbolli me përfaqësues nga EULEX-i. Ky aktivitet rekreativ është organizuar nga EULEX dhe është zhvilluar në një qendër sportive në fshatin Kishnicë, të komunës së Graçanicës. Pas pë...

Lexo më shumë
KOMUNIKATË PËR MEDIA
KOMUNIKATË PËR MEDIA

Prishtinë, 01 mars 2021 – Prokuroria Themelore e Prishtinës njofton opinionin publik se me urdhër të saj është shoqëruar për intrevistim Drejtori i Përgjithshëm dhe një zyrtare e Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës. Të lartcekurit janë shoqëruar në Polici për tu intervistuar lidhur për veprimet që dyshohet se ata i kanë kryer. Me aktvendim të prokurorit të shtetit të lartcekurit janë ndaluar p&...

Lexo më shumë