Lajmet - Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Lajme

Vrasje e rëndë në Kaçanik
Vrasje e rëndë në Kaçanik

Ferizaj, 10 Maj 2022– Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti për Krime të Rënda, ju njofton se gjatë ditës së sotme, rreth orës 14:00, në Kaçanik, një person është privuar nga jeta dhe një person tjetër ka mbetur i lënduar si pasojë e të shtënave me armë. Motivet për këtë ngjarje ende nuk dihen dhe të dyshurit lidhur me këtë rast gjenden në arrati, p&...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim ndaj dy personave për tërheqjen e 95 mijë eurove nga llogaria bankare e një personi tjetër
Kërkohet paraburgim ndaj dy personave për tërheqjen e 95 mijë eurove nga llogaria bankare e një personi tjetër

Ferizaj, 08 Prill 2022– Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti i Përgjithshëm, ka kërkuar nga Gjykata Themelore në Ferizaj, caktimin e masës së paraburgimit në afat prej 30 ditësh ndaj të pandehurve I.A., dhe Sh.B., të cilët me vendim të Prokurorit të Shtetit gjenden nën masën e ndalimit 48 orësh për shkak të dyshimit të veprës penale “Mashtrimi”, “Keqpërdorimi i besimit” dhe &...

Lexo më shumë
Ndalohen dy persona të dyshuar për tërheqjen e 95 mijë eurove nga llogaria bankare e një personi tjetër
Ndalohen dy persona të dyshuar për tërheqjen e 95 mijë eurove nga llogaria bankare e një personi tjetër

Ferizaj, 07 Prill 2022 – Prokuroria Themelore në Ferizaj, njofton opinionin publik se me vendim të Prokurorit të Shtetit, ka ndaluar në kohëzgjatje prej 48 orësh, dy persona të dyshuar me inicialet I.A- ish Drejtor i Degës se BKT-se në Pejton- Prishtinë  dhe Sh.B., -punëtor i autotaxit “Bini”- Gjilan, nën dyshimin për veprat penale “Keqpërdorimi i besimit” dhe “Mashtrimi” të Kodit Penal të Republikës së Kosovë...

Lexo më shumë
Aktakuzë ndaj Ushtruesit të detyrës së Drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj për keqpërdorim të detyrës zyrtare
Aktakuzë ndaj Ushtruesit të detyrës së Drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj për keqpërdorim të detyrës zyrtare

Ferizaj, 01 Prill 2022- Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti për Krime të Rënda, ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurit H.G.,për shkak të dyshimit të bazuar mirë se i njëjti ka kryer veprat penale “Keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar” dhe “Ushtrimi i ndikimit”. Sipas aktakuzës së Prokurorisë, nga muaji Shtator 2021 e deri në muajin Dhjetor 2021, në Ferizaj, i pandehuri në cilësinë e personit zyrtar, Ushtrues ...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim ndaj dy të dyshuarve në rastin “Brezovica”
Kërkohet paraburgim ndaj dy të dyshuarve në rastin “Brezovica”

Ferizaj, 17 Mars 2022 – Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka kërkuar nga Gjykata Themelore në Ferizaj caktimin e masës së paraburgimit në kohëzgjatje prej 30 ditësh ndaj të pandehurve N.G., dhe S.I., të cilët me vendim të Prokurorit të Shtetit gjendet nën masën e ndalimit 48 orësh. Sipas kërkesës së Prokurorisë, ekziston dyshimi i bazuar se i pandehuri N.G., - zyrtar doganor, prej ...

Lexo më shumë
Ndalohen dy persona të dyshuar në aksionin “Brezovica”
Ndalohen dy persona të dyshuar në aksionin “Brezovica”

Ferizaj, 16 Mars 2022 – Prokuroria Themelore në Ferizaj, njofton opinionin publik se në bashkëpunim me Policinë e Kosovës, Drejtoria për Hetimin e Krimeve të Rënda (DHKR) në Prishtinë, në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore në Ferizaj për kontrollin e shtëpive dhe objekteve përcjellës, sot kanë realizuar aksionin “Brezovica ” ku, me ç’rast janë kontrolluar dhe bastisur shtatë (7) lokacione t&...

Lexo më shumë
Vazhdon aksioni “Brezovica ”
Vazhdon aksioni “Brezovica ”

Ferizaj, 16 Mars 2022 - Me urdhër të Prokurorisë Themelore në Ferizaj dhe në bashkëpunim me Policinë e Kosovës - Drejtoria për Krime të Rënda në Prishtinë, është duke vazhduar aksioni “Brezovica ” përkatësisht, urdhër kontrolli në objektin e Komunës së strukturave paralele në Shtërpcë, për shkak të dyshimit të veprave penale të keqpërdorimit të detyrës zyrtare, ...

Lexo më shumë
Aksioni “Brezovica 3”
Aksioni “Brezovica 3”

Ferizaj, 03 Mars 2022 – Prokuroria Themelore në Ferizaj, njofton opinionin publik se në bashkëpunim me Policinë e Kosovës, Drejtoria për Hetimin e Krimeve të Rënda (DHKR) në Prishtinë, në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore në Ferizaj për kontrollin e shtëpive dhe objekteve përcjellës, sot kanë realizuar aksionin “Brezovica 3” ku, me ç’rast  janë kontrolluar dhe bastisur dymbëdhjet&...

Lexo më shumë