Psh | Sistemi Prokurorial i Republikës së Kosovës
left stars
right stars

Në fokus

Aktakuzë kundër katër zyrtarëve të Ndërmarrjes Trepça SH.A për Keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar dhe Konflikt interesi
Aktakuzë kundër katër zyrtarëve të Ndërmarrjes Trepça SH.A për Keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar dhe Konflikt interesi

  Mitrovicë, 15 prill 2024 – Prokuroria Themelore në Mitrovicë - Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ngritur ...

Lexo më shumë
Kërkohet paraburgim ndaj te dyshuarit për vrasjen e rëndë në Ferizaj
Kërkohet paraburgim ndaj te dyshuarit për vrasjen e rëndë në Ferizaj

Ferizaj, 13 prill 2024– Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti i Krimeve të Rënda, njofton opinionin publik se ka k&...

Lexo më shumë
Prokuroria Speciale ngre aktakuzë ndaj 16 personave për dhënie ryshfeti, keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe për disa vepra të tjera penale
Prokuroria Speciale ngre aktakuzë ndaj 16 personave për dhënie ryshfeti, keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe për disa vepra të tjera penale

Prishtinë, 12 prill 2024 Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës (PSRK) ka ngritur aktakuzë në Departamentin ...

Lexo më shumë
Raporti 24h i Prokurorit të Shtetit
Raporti 24 orësh

  Prishtinë, 15 Prill 2024  – Prokurori i Shtetit ...

Raporti 24 orësh

  Prishtinë, 14 Prill 2024  – Prokurori i Shtetit ...

Raporti 24 orësh

  Prishtinë, 13 Prill 2024  – Prokurori i Shtetit ...

Raporti 24 orësh

  Prishtinë 12 Prill 2024  – Prokurori i Shtetit ...

Raporti 24 orësh

  Prishtinë, 11 prill  2024  – Prokurori i ...

Raporti 24 orësh

  Prishtinë, 10 prill  2024  – Prokurori i ...

Raporti 24 orësh

  Prishtinë, 9 prill 2024 – Prokurori i Shtetit njofton ...

Raporti 24 orësh

  Prishtinë, 8 prill 2024 – Prokurori i Shtetit njofton ...

Shiko të gjitha raportet
Sqarim për Media

Prishtinë, 12 shtator 2020 - Zyra e Kryeprokurorit t&...

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi priti në takim Ambasadorin e ri të Zvicrës, Thomas Kolly

Prishtinë, 30 shtator 2020 – Kryeprokurori i Shtetit, Aleksand&...

Kryeprokurori i Shtetit vizitoi Prokurorinë Themelore në Gjakovë

Gjakovë, 24 qershor 2020 – Kryeprokurori i Shtetit, Aleksand&...

Shiko të gjitha aktivitetet
Prokuroria Speciale shënjestron një rast të ri për tregti të ndaluar dhe shpëlarje të parave

Prishtinë, 23 tetor 2020 – Kryeprokurori i Prokurorisë Speciale ...

Aktakuzë për tregti të ndaluar  dhe shpëlarje të parave

Prishtinë, 23 tetor 2020 – Prokuroria Speciale e Republikë...

Aktakuzë për përvetësimi në detyrë dhe hyrje në sistemet kompjuterike

Prishtinë, 07 tetor 2020 – Prokuroria Speciale e Republikë...

Njoftim për media nga Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës

Prishtinë, 11 shtator 2020 – Prokuroria Speciale e Republikë...

Aktakuzë për vepra penale që ndërlidhen me krim të organizuar

Prishtinë, 07 korrik 2020 – Prokuroria Speciale e Republikë...

Shiko të gjitha aktivitetet
Njoftim nga Prokuroria Themelore në Prishtinë

  Prishtinë, 4 prill 2024– Prokuroria Themelore në Prishtinë, ...

Kryeprokurori Gashi priti në takim pjesëtarë të KFOR-it amerikan

  Prishtinë, 20 mars 2024– Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore n&...

Prokuroria Themelore në Prishtinë shënon Ditën Ndërkombëtare të Gruas

  Prishtinë, 8 mars 2024– Në shënimin e ...

KOMUNIKATË PËR MEDIA NGA PROKURORIA THEMELORE PRISHTINË

  Prishtinë, 6 mars 2024 - Prokuroria Themelore në Prishtinë ...

Njoftim nga Prokuroria Themelore në Prishtinë

  Prishtinë, 5 mars 2024 – Prokuroria Themelore në Prishtinë ...

Kryeprokurori Gashi takoi përfaqësuesit nga shoqëria civile dhe partnerët ndërkombëtarë

  Prishtinë, 29 shkurt 2024– Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore t&...

Aktakuzë ndaj personit i cili shkaktoi aksidentin me fatalitet në fshatin Llapashticë të Podujevës

  Prishtinë, 27 shkurt 2024– Prokuroria Themelore në Prishtinë, ...

Shiko të gjitha aktivitetet
Maj 2021

19/07/2021

Dhjetor 2020

03/02/2021

Nentor 2020

23/12/2020

Tetor 2020

26/11/2020

Shtator 2020

29/10/2020

Gusht 2020

25/09/2020

Shiko të gjitha buletinet

Foto Galeria

Video Galeria